Over CAN Assurantiën

Als adviseur is het onze taak dat je in jouw privéleven weet dat de financiële zaken goed geregeld zijn. Denk bijvoorbeeld aan aansprakelijkheid- of andere schadeverzekeringen, maar ook aan de meer complexe zaken zoals jouw hypotheek en financiële planning. Wij helpen je met financieel inzicht bij live-events, bijvoorbeeld een huis kopen, trouwen of samenwonen, kinderen krijgen, studerende kinderen, stoppen met werken; Samen zorgen we dat je goed op deze en andere gebeurtenissen bent voorbereid.

Als je de persoon bent die wil dat alles goed voor jou geregeld wordt, dan ben je aan het juiste adres. Wij geloven dat een financieel adviseur jou moet ontzorgen en je bijstaat bij jouw financiële vraagstukken. Ook als het wat moeilijker wordt, proberen wij altijd een oplossing te vinden. Vaak is er veel meer mogelijk dan in eerste instantie lijkt.

In alles wat wij doen vinden we het belangrijk dat wij naast jou staan als jouw adviseur. Een adviseur die alle banken en verzekeraars af gaat om het beste voor jou te regelen. Eén die echt onafhankelijk is.

Team CAN Assurantiën

Mw. Sule Arslan | BSc.

Fiscaal, financieel adviseur & verzekeringsspecialist

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

bedrijfs logo
Contact

CAN Assurantiën B.V. kan je te woord staan in het Nederlands, Engels, Spaans en Turks

Openingstijden

Ma t/m Vr
10:00 - 18:00

Weekenden en avonduren op afspraak

Gecheckt door advieskeuze.nl

Kantoorgegevens

Kifid

300.011464
AFM 12009519
KVK 30181022
Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab