Over CAN Assurantiën

CAN Assurantiën B.V. is in 2003 opgericht en is specialist op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financieel advies en financiële planning. Het belang van de klant staat bij ons centraal. Wij zijn een onafhankelijk kantoor en bemiddelen in financiële producten en verzekeringen alsmede het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting. Daarnaast hebben wij zéér scherpe premies voor autoverzekeringen.

Kwalitatief en onafhankelijk hypotheekadvies
Hypotheekadvisering en financiële planning is een vak dat hoge eisen stelt aan deskundigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en (sociale) vaardigheden van de adviseur. Er worden immers adviezen gegeven die een grote impact hebben op jouw leven. Wij begeleiden je van het begin tot eind; van oriënteren, adviseren & bemiddelen tot aan aanpassen van een (hypothecair) product.

Je bent van harte welkom voor een eerste vrijblijvende kennismaking!

Team CAN Assurantiën

Mw. Sule Arslan | BSc.

Fiscaal, financieel adviseur & verzekeringsspecialist

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Bij CAN Assurantiën waken wij ervoor dat jouw financiële zaken goed geregeld zijn. Je kunt erop vertrouwen dat we meedenken over wat je vandaag nodig hebt en dat je goed bent voorbereid op wat er komen gaat. Of het nu gaat om een huis kopen of verbouwen, samenwonen of trouwen, werken of pensioen: wij zorgen dat je het op orde hebt met een strak financieel plan, van financiering tot verzekering.

Contact

CAN Assurantiën B.V. kan je te woord staan in het Nederlands, Engels, Spaans en Turks

Openingstijden

Ma t/m Vr
10:00 - 18:00

Weekenden en avonduren op afspraak

Gecheckt door advieskeuze.nl

Kantoorgegevens

Kifid

300.011464
AFM 12009519
KVK 30181022
Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab